Eyriqazz VS Denaihati - WordlessWednesday

on Tuesday, July 3, 2012


Not a good progress eh? for new blog?
Eyriqazz VS Denaihati
Ranking: 5

{ 7 comments... read them below or add one }

irsah said...

Well. It's norm bro. Wait until full indexed - I mean fully indexed. You'll have a blast. Type in En country code, confirm people coming from places you've never heard before. Adios Creative Something.


July 3, 2012 at 10:51 PM
samdaddycool said...

The progress, doing better...


July 4, 2012 at 11:55 AM
Sharidawati Shahrudin said...

wow tak pernah terfikir utk cipta nama blog yg baru sempena SEO contest tersebut..huhu


July 5, 2012 at 7:59 PM
Mummy Akmar said...

Hebatnya blog ni baru buat dah ada dalam first page google! Apa menda SEO ni haa? Blur betul..Ada software ke? nak beli lah! Hahahaha..........

Adoi...


July 6, 2012 at 6:26 PM
titan said...

hoho..kena masa dan caranya, leh masuk first page dah nih..


July 9, 2012 at 5:59 AM
EyriqazzVSDenaihati said...

@irsah thanks for your insight.. =)
@samdaddycool hopefully can improve and can fight on par with other established blogs.
@sharidawati Exact Domain Match nama teknik ni
@Mummy Akmar Seo ni Seoarch Engine Optimization, seni untuk meletakkan blog/page kita dihadapan untuk sesetengah kata carian. Software ada untuk bantu research. tapi saya tak beli software pula.
@titan yang penting waktu pengadilan kena masuk first page. Nak kena masa dan cara tu yang payah tu..


July 11, 2012 at 3:27 AM
Muhamad anuar Marsib said...

Tahniah Bro..

Kerana berjaya berada di Ranking kesepuluh hasil carian google..

Lepas ni nak belajar teknik SEO daripada bro..

Saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan..

Pertarungan sengit di antara Eyriqazz Vs Denaihati


July 13, 2012 at 11:58 PM

Post a Comment

 
© Eyriqazz vs Denaihati All Rights Reserved