Eyriqazz vs Denaihati

on Saturday, August 25, 2012

Eyriqazz vs denaihati SEO? 


Eyriqazz vs denaihati ialah satu pertandingan SEO mempertaruhkan keyword Eyriqazz vs denaihati. Pertandingan SEO ini ialah pertandingan dimana siapa berada dihadapan untuk keyword Eyriqazz vs denaihati akan mencapai kemenangan.

eyriqazz vs denaihati 


Hadiah lumayan daripada eyriqazz vs denaihati 

  • 1st Prize - RM200 Cash + 20,000 trafik dari denaihati
  • 2nd Prize - RM100 Cash + 10,000 trafik dari denaihati
  • 3rd-5th prize - 5,000 trafik dari denaihati
  • Entri Pilihan terbaik - RM100 Cash
Hadiah updated disini: Hadiah Eyriqazz Vs Denaihati

Cabaran: Cuma entri penyertaan sahaja akan dikira

Cabaran contest ini ialah cuma entri penyertaan sahaja akan dikira, katakan ada 10 entri berkaitan dengan keyword, berada di hadapan google SERP, hanya entry yang berdaftar sahaja diterima. Jadi kena pandai rankkan entri penyertaan Eyriqazz vs denaihati dihadapan. 

Para Penaja Contest Eyriqazz vs denaihati





Ranking: 5

{ 21 comments... read them below or add one }

tarmizi said...

saya pilih dua2 hehe


June 26, 2012 at 12:36 AM
MalaysianCareer said...

Good luck....nama blog pun dah niche tu..try optimize...


June 26, 2012 at 7:05 AM
eyriqazzvsdenaihati said...

hehe.. dua-dua sama hebat tu.. :D


June 26, 2012 at 10:20 AM
eyriqazzvsdenaihati said...

terima kasih. terima kasih lagi nasihat. InsyaAllah akan optimize :)


June 26, 2012 at 10:22 AM
jaerul said...

yup,.. dua-dua sama hebat tuh,.. hehe,.. wah,. siap ada blog untuk contest eyriqazz vs denaihati la,.. bole tahan nih,.. hehe,. :)
contst Eyriqazz vs Denaihati


June 26, 2012 at 4:44 PM
zool said...

ooo.. ni buat semata2 untuk contest ek?? terbaek


June 26, 2012 at 5:46 PM
Nurul Akmal said...

Nurul pilih dua.. dua2 ada nama tersendiri dan yg penting dua2 hebat.. ;)


June 26, 2012 at 5:50 PM
PuteraNazran said...

Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..


June 27, 2012 at 5:44 AM
CIK TOM said...

menarik..wah peluang lg tinggi ni...good luck!


June 27, 2012 at 10:39 AM
akmaomar said...

Salam mmg best blog ni dwi bahasa....gud luck :)


June 27, 2012 at 10:54 AM
Muaz Faris said...

waaaah, blog semata utk contest SEO nihh

Eyriqazz dan Denaihati


June 29, 2012 at 8:21 AM
wazy said...

semoga berjaya =)


June 30, 2012 at 2:37 AM
puanbee said...

ya allah sampai gini le .. sampai ada blog nama eyriqazz vs denaihati , memang dasyat pengan contest kali ni


July 6, 2012 at 2:33 AM
ProfHariz said...

Alhamdullilah saya juga turut serta :)

Selamat maju jaya bro


July 10, 2012 at 9:59 AM
Muhamad anuar Marsib said...

Good Luck Bro.. Memang mantap.. Buat satu blog semata-mata untuk Contest SEO ini.. ;)


July 10, 2012 at 11:56 PM
Denaihati said...

good luck bro eyriqazzvsdenaihati. luar biasa blog ni.


July 11, 2012 at 1:36 AM
Eyriqazz VS Denaihati said...

Thanks for all the comments :. Good Luck kepada semua yang join


July 21, 2012 at 11:28 PM
ProfHariz said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)


August 31, 2012 at 12:26 AM
Anuar said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati (Klik Di Sini)akan tamat pada hari ini..

Tak sabar nak tunggu blog manakah yang berjaya memenangi Contest ini.. Good Luck saya ucapkan.. ;)


August 31, 2012 at 2:15 AM

Post a Comment

 
© Eyriqazz vs Denaihati All Rights Reserved