Eyriqazz VS Denahati : Blogger Malaysia Boleh

on Tuesday, July 10, 2012

Eyriqazz vs Denaihati Bukti Blogger Malaysia Memang Boleh


Eyriqazz vs denaihati membuktikan yang blogger Malaysia Memang Boleh. Tidak kira samaada menggunakan platform blogspot atau platform Blogger. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger Malaysia yang sudah menjana banyak pendapatan melalui syarikat pengiklanan nuffnang. Ramai orang kata beliu merupakan anak emas nuffnang. Tapi bagi saya, sesiapa sahaja boleh jadi anak emas nuffnang kalau betul caranya. Pendapatan beliau memanglah banyak Dari advertorial, buffer earning, semua beliau sapu. 

Denaihati pula menunjukkan yang blogger Malaysia boleh pergi jauh dan cemerlang dalam bidang blogging. Tengok sahajalah berapa banyak sponsor  korporat di blog beliau. Denaihati menunjukkan akan peri pentingnya 'branding' dalam blogging.

Blogger selain Eyriqazz VS Denaihati


Walapun blog ini bercerita tentang Eyriqazz vs denaihati , namun begitu sebenarnya banyak dah blogger Malaysia yang sudah berjaya dan boleh sara kehidupan dengan berblog. Rohaizad, Reezluv , Mariuca, Ceera , Rajakamil dan ramai lagi. Masing-masing mempunyai gaya yang berbeza. Jadikan mereka sifu blogging anda. Itu belum termasuk lagi blogger-blogger low profile yang tidak dikenali tetapi sebenarnya sudah pun menjana pendapatan secara senyap-senyap.

Blogger Malaysia Boleh Berjaya dalam SEO

Blogger Malaysia memang boleh dari segi SEO. Eyriqazz VS Denaihati Contest SEO contohnya membuktikan ramai pakar SEO di Malaysia. Platform WordPress atau pun platform blogger, semuanya mempunyai taktik yang mantap. Sesiapa yang bergiat dalam bidang blogging tahu, yang sesiapa yang menguasai SEO dapat menjana pendapatan di dunia online. Nak belajar SEO juga maka cubalah hubungi mereka yang berada di depan bagi keyword Eyriqazz vs denaihati

Kepada anda blogger di luar sana, percayalah. anda Boleh! Ikuti langkah orang yang berjaya macam eyriqazz dan denaihati  dan blogger-blogger lain yang sudah berjaya, cuba belajar main SEO dan anda boleh berjaya! 
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

izwanyusof said...

domain keyword contest.
theme thesis blogspot.
fuh.. betul2 ni komitmen.. :D
semoga berjaya..


July 11, 2012 at 2:28 AM
EyriqazzVSDenaihati said...

@izwanyusof cuba buat apa yang termampu, blog baru PR pun kosong lagi. Cuba guna kelebihan theme dan nama sahaja. :)


July 11, 2012 at 3:14 AM
yastro said...

Semoga berjaya...


July 22, 2012 at 10:28 PM

Post a Comment

 
© Eyriqazz vs Denaihati All Rights Reserved